Hairextensions 't Gooi

Het maken van een afspraak is geheel vrijblijvend.
Ik adviseer om je haar in de gewenste kleur te verven voordat je langskomt, dit voor een juiste kleurbepaling en uiteindelijk een mooier resultaat. 
Bij de eerste afspraak bepalen we samen welke kleur het beste past en hoeveel extensions je nodig hebt.
We maken dan een nieuwe afspraak voor het plaatsen van de extensions.

Wax-extensions Original So Cap.

Original So Cap is marktleider op het gebied van de bewerking van 100% natuurlijke hairextensions van Remy kwaliteit. Zij hebben ervoor gekozen om enkel en uitsluitend zuiver haar uit India te gebruiken aangezien de karakter- en structuureigenschappen perfect vergelijkbaar zijn met Europees haar. Voor het importeren uit India, ondergaat het haar van Original So Cap een reeks van strenge kwaliteitscontroles.Gespecialiseerde technici voeren een grondige inspectie uit. Dit is van belang voor een perfect en natuurlijk eindproduct.

Tape-extensions Hairtalk

De tape-extensions van Hairtalk is een haarvriendelijk systeem. Bij het inzetten wordt geen gebruik gemaakt van hitte, ultra-sound technologie of iets dergelijks. Het systeem is simpel, snel en perfect. De tape-extensions worden met een unieke tape-technologie vastgezet in het haar en met een speciale spray oplossing gemakkelijk uit het haar verwijderd.

Hairtalk maakt gebruik van speciaal geprepareerd Arcos remy haar. Dit haar is 100% echt Indisch haar. Niet ontdaan van de haarschubben en niet behandeld met silicone. Daarom behoud het altijd zijn massa, glans en "levendigheid".